E3 2018 : Официално представяне на Assassin’s Creed Odyssey – трейлър, геймплей и дата на излизане

Информацията идва от приключилата преди два часа пресконференция на Ubisoft и бяхме залети с кадри от Assassin’s Creed Odyssey.  За добро или за лошо, въпросното беше ликнато с доволно количество скринове (повече тук и тук) няколко дни по рано и днешното обявяване не беше изненада. Освен всичко друг си имаме и официална дата – 5-ти Октомври, тази година. Това е по рано от очакванията и разсейва заблудата, че франчайза ще си прави двугодишни почивки между продълженията.

 

Официален стори трейлър :

 

 

И по важното – 8 минути геймплей демо в 4K резолюция :

 

 

Миграцията продължава и видно от кадрите, RPG елементите са засилени – повече предмети, повече пплячка. В допълнение – за първи път в историята на франчайза ще имаме дървесна система за диалози и по голям контрол над случващото се. Самото действието е пренесено в Древна Гърция по време на Пелопонеските войни, ще имаме избор на коя страна да застанем – Атина или Спарта, както и такъв между два персонажа – Alexios и Kassandra. 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : office@consoles.bg