Sonic Forces с безплатен тест в рамките на … ЕДНА минута

До излизането на Sonic Forces остават броени дни, но ако сте от най-нетърпеливите, от Sega са ви подготвили безплатен тест под формата на демо версия. Тя вече е оналйн за Nintendo Switch и PS4, но с уловката, че е предназначена само за Японския пазар. Въпросното е лесно преодолимо и всеки може да си създаде един Японски акаунт.

До тук добре, но демото съдържа и друго ограничение, най-шантавото такова, за което някога съм чувал – времеви лимит от … 1 минута ! Не е грешка, не съм изял едната цифра, ограничението е точно 60 секунди. Трябва да отбележа, че един средно статистически трейлър е по дълъг, дори има тизъри с по голяма продължителност.

 

Има избор между три нива/мода. Някой някъде си е направил труда да изучи всяко ниво до такава степен, че да го изиграе до съвършенство и да ни покаже възможния максимум от него. Пълен walkthrough  на PS4 версията :

 

Modern Sonic :

 

 

Classic Sonic бос ниво :

 

 

Avatar

 

 

Sonic Forces излиза на 7-ми Ноември за PS4, X1, PC и Switch.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com