Skyrim идва за Nintendo Switch на 17-ти Ноември

Изглежда Skyrim за Nintendo Switch не е само мираж и вече си има официална дата на излизане – 17-ти Ноември. Това става почти година след официалното обявяване на портативната конзолата, с първия трейлър, който беше наситен с хайпващи кадри на споменатата игра.

 

Skyrim излиза през 2011 година и до ден днешен от Bethesda се стараят всячески да я преиздават и портват. Дебютира за PC, PS3 и Xbox 360, като беше преиздадена за PS4 и Xbox ONE под формата на ремастър, такъв излезе и за PC. В момента се чака и VR версия и към това като прибавим тази за Switch, имаме твърде много възможности да заменим реалния живот с този на Skyrim.

 

За съжаление все още си няма актуално геймплей демо. В интернет пространството се появи запис от стрим, но е с изключително лошо качество, от което не може да се придобие реална представа за графиката. За сега ще трябва да се залъжем с няколко официални скриншота :

 

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Dakata 14.09.2017 | Отговор

    Чак не ми се вярва да е с такова качество 🙂
    Аз я имам за пс4 и качеството на графиката не е и на половина толкова добро.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com