Снимка на официалния Dev Kit на PlayStation 5

PlayStation 5 се очаква само след една година (повече тук) и е грехота, че все още не знаем как изглежда. Въпросното е пазено в строга тайна и днес може да залъжем глада с първа снимка на официални Dev Kit. Ако има незапознати, термина се използва за девелопърска конзола -предназначена за разработчици, за тестване на контент.

Тези конзоли се се предават с железен договор NDA (Non-Disclosure Agreement) и нарушаването му води до сериозни последствия, включващи финансови санкции, рестрикции при подготовката на контент за конкретната платформа и вероятно най-неприятното – работата на някой. Последното със сигурност е на дневен ред и само може да се надяваме, че самоличността на клетия човечец няма да бъде установена. И без повече приказки, както стана ясно – някой някъде си е нарушил договора и е разпространил снимка на официалния Dev Kit на PlayStation 5 :

 

 

Горното е скрин от youtube клип на популярния youtuber -ZONEofTECH, видеото може да намерите тук, дълго е над 12 минути, но реално всичко съществено е в горната картинка.

 

Разбира се девелопърската конзола няма нужда да има красива визия, единственото , което се цели, е функционалност. След това казано, ретейл версията, тази която очакваме по магазините, ще се различава коренно, най-малкото по дизайн.

 

В допълнение, в интернет пространството се появиха слухове, за  предполагаема дата и евент, на който да ни покажат официалния дизайн. Дата е спрягана за 12-ти февруари, но аз бих заключил, че е крайно невероятно това да се случи толкова рано. Най-големия коз на PS4 играта The Last of US part II излиза на 21-ви февруари и съм сигурен, че никой не крои планове да засенчи най-важната премиера в историята на PlayStation. Моите лични очаквания, са да видим дизайна едва на E3 2020-та година.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com