PS3 : PS_UNBAN v0.21 – приложение за премахване на BAN-а на PS3 конзола

Това е приложение с което може да заобиколите получен бан. За незапознатите в момента влизането в лайв е лесно, било то със spoof или с висок CFW. Но в повечето случаи води до бан.

 

PS3 конзолите имат уникално за себе си ID. От $ony банват първо ID-то на конзолата и евентуално самия PSN акаунт. Програмката PS_UNBAN променя ID-то на конзолата с произволно такова, давайки ви шанс отново да влезете в PSN. За целта е много вероятно да трябва да си създадете и нов PSN акаунт.   Линкове за теглене :

 

Неприятната част в използването на това приложение, е че има шанс да ви генерира съществуващо ID на реална конзола, която е чужда собственост и след повторно банване някой невинен и нищо не подозиращ потребител да бъде баннат. Програмата съществува, така че няма как да я игнорирам, ето линкове за теглене :

 

PS_UNBAN за 3.55 CFW

PS_UNBAN за 4.21 i 4.30 CFW

 

Written by: gataka

13 коментара Added

Join Discussion
 1. Nikolai 07.12.2014 | Отговор

  Gataka кажи някаква друга програма за ънбан на PS3

 2. mako 17.02.2014 | Отговор

  А за Rogero 4.55 ще го има ли това приложение че нещо не можах да намеря в нета.

 3. А някой може ли да каже дали може да се „unban-не“ акаунта ми,или единнствения начин е само с нов акаунт.

  • gataka 24.01.2013 | Отговор

   Ако акаунта е баннат никакъв шанс да го ползваш пак.

   • Мерси за отговора!…..Ама си направих още 2 акаунта и тях баннаха и се отказвам от ПСН…

 4. DEviL_BG 24.01.2013 | Отговор

  Ех не искам да пострадат невинни хора заради моето удоволствие , но ще се насладя един ден без страх от бан, тъкмо да ми мине меракът 😀

  • DEviL_BG 24.01.2013 | Отговор

   Абе аз по принцип си влизам в ACC без проблем, но като пусна това натискаш квадрат за 4.30 CFW и после като пробвам да вляза , пише , че съм банат или че съм терминиран (нещо от този род). Файда или при мен не става или нещо бъркам.

 5. С техните камъни, по тяхната глава. Едно такова приложение само би спомогнало за премахването на БАН-а като „услуга“, след като изгорят няколко невинни …

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]