PS3 : емулатор за мишка и клавиатура GIMX 1.00

Това е програма/драйвер, който емулира ползването на контролер. Ползва клавиатурата и мишката на персоналния компютър и предава движението през блутут или DIY USB адаптер. Работи на Windows и Linux.

 

Официално инфо (превод) :

[quote style=“1″] GIMX идва от  Game Input MultipleXer или Game Input MatriX. Целта на този софтуер е да контролира игровата конзола чрез персонален компютър. Работи с PS3 и в момента има експериментална версия за Xbox.

Оперира :

през bluetooth : работи само с Linux. Нужен е съвместим блутут донгъл.

през USB : работи с Linux и с Windows. Нужен е DIY USB адаптер.

Приложението взима информация от периферията на персоналния компютър (мишка, клавиатура и/или джойстик) и изпраща информацията към PS3 конзолата по блутут или USB.

The application gets data from the PC peripherals (mice, keyboards and joysticks) and sends controls to the PS3 over bluetooth or usb. Други контроли, като жестове и говор са възможни, с използването на допълнителна програма, която емулира компютърната периферия.[/quote]

 

официален сайт : blog.gimx.fr

линк за теглене и информация за инсталиране : forum.gimx.fr

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com