PS3 : Демо видео на X3k3y BluRay емулатор за PS3

Датата на пускане в продажба на x3k3y беше обявена за 12.12.2012, но е отложена за средата/края на Януари 2013 година.  За незапознатите x3k3y (или x3key) е ODD емулатор – optic disc drive емулатор или в нашия случай емулатор на блурей драйва на PS3. Позволяваща пускането на игри от USB докато конзолата е на официална версия, без нуждата операционната система да е модифицирана.

 

Изглежда устройството е в бета тест и е раздадено на тестери. Анонимен източник разпространи реална снимка на бета версията на устройството и кратко видео :

01013keyl

Това е PS3 фат модел, панела на конзолата е изрязан за да се вижда устройството къде е поставено, в действителност такава нужда (от изрязване) няма. В ляво е HD порта, наподобяващ доста тяхното Xbox устройство.

 

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com