WipEout и Sniper Elite 4 са бонус игрите за PS Plus абонатите през месец Август

От Sony ни представиха списъка с бонус игрите за абонатите на PS Plus през месец август. Аз все още свиквам с факта, че повече игри за PS3 и PS Vita няма да получаваме и всеки път, когато разгърна списъка, ми изглежда странен и малък. В допълнение, вероятно ще има разочаровани, специализираните сайтове бяха залят, с евентуален теч и очаквания за Star Wars: Battlefront II и UFC 3 (повече тук), което очевидно, не се случи. Но каквото такова, собствениците на PS4 ще получат следните заглавия :

 

Sniper Elite 4 :

 

 

Част от превърналия се в класика франчайз, тактически екшън шутър или както самите създатели го определят – най-напредналата игра за снайперисти, правена някога. Ще ни върне по времето на втората световна война, с изключително реалистична заобикаляща среда и възможността да обиколим огромна част от Европа.

 

WipEout Omega Collection :

 

 

Едно последно завръщане към безсмъртната класика, или поне във вида, в който я познаваме. За съжаление Psygnosis Limited, студиото разработчик, затвори врати през 2012-та година и WipEout Omega Collection е един трибют към въпросното , включващ ремастър изданията на Wipeout HD,  Wipeout HD Fury и допълнението Wipeout 2048, портнати от три студиа –  XDev, Clever Beans and EPOS Game Studios.

 

Официален трейлър :

 

 

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com