Информация за цяла открадната партида Nintendo Switch

Преди няколко дни в интернет пространството изплуваха снимки и видео на първия ънбоксинг на Nindendo Switch, повече може да намерите тук. Въпросното може само да зарадва най-любопитните, но може да се запитаме, как един случаен потребител, се е сдобил с най-хайпвания гейминг хардуер за годината, по рано от официалното му излизане.

Отговора може да се намери в днешното официално съобщение на Nintendo – оказва се, че от голям Щатски дистрибутор е открадната цяла партита от новите конзоли. Информацията е оскъдна, но се разбира, че е направено от служители на компанията (дистрибутора), които вече са уволнение и тече разследване от местните власти.

Това не е първия път, когато такова нещо се случва, историята се повтаря,и може да очакваме други бройки от партидата да почнат да изплуват в редица онлайн аукциони.

 

 

За щастие до премиерната дата остават броени дни, Nintendo Switch се очаква на 3-ти Март и може да бъде преорднат от редица големи вериги, дори и в нашата родина.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com