От Nintendo готвят нов ъпгрейдван модел на Nintendo Switch

Интереса към Nintendo Switch е огромен и според статистиката, до началото на Юни месец, над 20 милиона потребители се радват на конзолата. Огромно число е постигнато само за година и половина. Продажбите са надхвърлили всички очаквания и за да не забавят набраната инерция, от Nintendo се готвят за следващата стъпка –  ъпгрейдван модел Nintendo Switch. Информацията първо се появи в онлайн изданието The Wall Street Journal, но в последствие е потвърдена от доста близки до проекта източници – разработчици реселъри и други. 

Горното е една доста логична стъпка и вече сме я виждали в лицето на PS4 Pro и Xbox ONE X, но трябва да добавя, че идва прекалено рано, както споменах, от излизането на конзолката (Switch) са минали само година и половина. Аналогично на конкурентите си, новия ъпгрейдван модел ще поддържа стандартния контент за Nintendo Switch, няма да има нищо ексклузивно, но престоящите заглавия ще имат графично преимущество и респективна оптимизация.

Няма информация за точните спецификации, на няколко места се споменава за OLED дисплей, което освен, че ще направи картината по пъстра и приятна, ще повиши и живота на батерията. Продажбите се очаква да стартират през летния сезон на 2019-та година.

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com