Nintendo Switch Presentation 2017 – лайвстрим на 12-ти Януари

Nintendo Switch се очаква на бял свят през Март месец, остават съвсем малко и след хайпващото обявяване още през Октомври (повече тук), съм сигурен, че всички са жадни за още информация, а такава трябва. Има големи неясноти и въпросителни, като двата най-важни въпроса са  – точните спецификации и разбира се – ценовия диапазон.

От Nintendo подготвят презентация, на която силно се надявам, горното да получи отговор. Събитието ще се проведе в Япония, на 13-ти Януари (12-ти Януари в България, заради часовата разлика), на която са поканени журналисти, анализатори и представители на забърканите компании – производители на игри и хардуер. Всичко ще бъде стримвано на живо, и ние простосмъртните потребители ще може да го проследим. Ще има подгряващ евент наречен „Nintendo Treehouse Live With Nintendo Switch“, който ще започне в 20:00 часа на 12-ти Февруари Българско време, и ще продължи до 21:30 часа, когато започне самата презентация.

До колкото разбирам, основния използван език ще бъде Японския, но е предвиден превод на английски в реално време, стрима може да бъде проследен на официалния сайт :

nintendo.com/switch/</p>

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com