Nintendo Switch – цената на онлайн абонамента, приказки за VR и един нов трейлър

Nintendo Switch ще си има отдадена онлайн мрежа, подобно на PlayStation Plus и Xbox Live, и разбира се – платен онлайн абонамент, който може да предположим, че както конкурентните мрежи, ще включва онлайн игра и ежемесечни бонус игри . Но ще има една осезаема разлика – абонамента ще е изключително евтин. Информацията идва от Tatsumi Kimishima, президент на Nintendo, публикуван в онлайн изданието asia.nikkei.com. Платения абонамент ще струва символичните  2,000 или 3,000 Японски Йени, което е приблизително 17.40 и 26.40 долара.

 

В статията се споменава също и за обмислянето за устройство за виртуална среда, това вероятно ще дойде на дневен ред, ако Nintendo Switch оправдае очакванията и бъде толкова популярна и купувана, колкото от компанията се надяват.

 

И за финал , един нов трейлър. Видеото е предназначени за американското спортно събитие Super Bowl LI – най-популярния перидо на годината за рекламна кампания в САЩ. На това събитие рекламната палза струва безбожно и секундите струват милиони. От  Nintendo вероятно имат големи очаквания от новата конзола, защото това им е първата такава реклама,  в цялата им 30 годишна исторя. Enjoy :

 

 

Ако устройството ви е интересно и искате да следите за нова информация или да дискутирате, присъединете се към новата facebook група  : www.facebook.com/groups/switch.bg.

Written by: gataka

7 Comments Added

Join Discussion
 1. mitko2848 05.02.2017 | Отговор

  Нищо общо няма да има с xbox one като графика суич- а- тегра х 1 графичен процесор, който като не е включен към док станцията работи на по- малко от половината от капацитета си, рам – 4 гигабайта…..виж клипче на новата зелда за wii u и switch – единствената разлика е няколко кадъра в секунда повече при switch версията.Не случайно от nintendo не обелиха и дума за характеристиките на switch на презентацията му в Япония:-)

  • gataka 05.02.2017 | Отговор

   Може и да си прав, аз все се надявам да е нещо повече. Ще изчакаме и ще видим.

 2. mitko2848 05.02.2017 | Отговор

  Кое му е приемливото в цената – да получиш xbox 360 графика на цена по- висока от тази на ps4:-)

  • gataka 05.02.2017 | Отговор

   Все още няма точни характеристики на видеото и процесора, но до колкото става ясно е по скоро с характеристики на Xbox ONE, а може да ни изненада и да е по мощен.

 3. Според мен тази конзола ще има успех. Интересна концепция е, иновативна е, има си своите ексклузиви и е на приемлива цена. Все пак не всичко на тоя свят е графика и резолюция.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com