Nintendo отново ще презентират от малко до нищо по време на E3 (2017)

Миналата година от Nintendo бяха много скромни и пестеливи в своята E3 пресконференция, под претекст, че компанията пази в строга тайна всичко случващо се покрай не обявената още, по онова време, конзола Switch. Тогава, това звучеше логично и само засилваше мистерията и интереса към новата конзола. Но въпросното ще се повтори и тази година, а защо … вече е неизвестно. Nintendo Switch набра невероятна популярност и надскочи всички очаквания в продажби и логичната развръзка беше, да бъдем залети с тонове информация, трейлъри, геймплей и какво ли още не по време на E3. Това няма да се случи и е официално обявено в презентация, по повод завършването на финансовата година на компанията цитат :

 

Накрая, търговското изложение за видео игри E3 ще се състои в Лос Лос Анджелис през Юни. Отново тази година, ние няма да сме домакини на голяма по размери пресконференция за инвеститори, анализатори и медия. „Nintendo of America“ ще представи допълнителна информация за нашите планове в по късна дата.

 

Официалния документ може да намерите тук : www.nintendo.co.jp (страница 19-та)

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com