Неткафе Spider – игрална зала в квартал Младост

Неткафе Spider съществува от вече над 16 години, отворен през 2000-та година е станал дом на много геймъри през годините, един ветеран в своята област и за съжаление вероятно единствения компютърен клуб в Младост, или поне такъв, който аз знам. Имах възможността да се включа в модернизирането му, а именно да помогна с изграждането на конзолна секция, която разполага с :

 • 6 броя PS4 конзоли
 • 6 броя HD LED телевизори
 • 12 броя PS4 джойстика
 • над 30 PS4 игри (броя им ще бъде увеличен с времето)
 • бар с напитки и снаксове

 

Като включим 9 персонални компютъра, мястото е страхотно за всеки, който иска да играе мултиплеър на League of Legends, Dota 2, Counter Strike, да броузва в интернет, да изгледа някой филм, да използва скайп, фейсбук или всяко друго средство за комуникация и не на последно място, да може да се наслади на конзолен гейминг и най-актуалните игри – Fifa, WWE, GTA 5, Mortal Kombat XL, Mincraft, Need for Speed (2015), UFC 2, Assassin’s Creed, Call of Duty и много други.

Снимки :

 

Може да го намерите на адрес : Младост 3, блок 342, от задната страна на вход 2.

Телефон за въпроси или резервации : 0878894772

фейсбук страничка : facebook.com/spidernetcafe1

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
 1. n.stoqnow 10.02.2018 | Отговор

  работи ли клуба ? от колко до колко е работното врем

 2. georgi 18.08.2017 | Отговор

  ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com