Hitman 2 официално обявяване и дата на излизане

И след като още в средата на седмицата от WB Games се изпуснаха и развалиха една добре подготвяна изненада, повече тук, днес направиха нещата официални и Hitman 2 се случва, и дори си има официална дата на излизане – 13-ти Ноември 2018-та година. За един пореден път ще се превъплътим в кожата на Агент 47 и както от самите разработчици описват нещата – играта ще представи един нов свят,  изпълнен с жива и дишаща заобикаляща среда, с много детайли, което дава огромна свобода на плануването и изпълнението на различните задачи. Разнообразие от оръжия, инструменти, прикрития и изобретателни техники.

 

И разбира се, за да е шарено, си имаме и официално трейлърче :

 

 

До премиерната дата има цели 5 месеца, но за най-нетърпеливите, от IO Interactive са подготвили stand-alone мод озаглавен Sniper Assassin, който е достъпен от този момент, за всеки преорнал едно от трите възможни издания – стандартно, Gold или Collector’s Edition. Освен сами, при желание, ще може да изиграем споменатото с приятел в 2 player Co-Op. Трейлърче :

 

 

Освен горния бонус, за Gold и Collector’s Edition изданията е предвиден гратисен период и преордналите ще имат достъп до играта няколко дни по рано.

 

Идва за PS4, X1 и PC.

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com