E3 2019 : Watch Dogs legion – представяне, геймплей и дата на излизане

От Ubisoft ни представиха Watch Dogs Legion в пълния му блясък. И ако не беше теча отминалата седмица, пвече тук, щеше да е една невероятна изненада и дори мога да стигна по далеч – най-голямата такава от изложението до тук, като цяло.

Играта е придобила грандиозни размери и по всичко личи, че ще е по-голяма от всичко предлагано (от франчайза) до сега. Действието се развива в Лондон, в едно не много далечно бъдеще след Брекзит – излизането на Англия от европейския съюз. Града е под обсада , правителството държи гражданите в непрестанни ограничения и страх. Ние сме част от съпротивата, ще изпълняваме мисии и по важното – вербуваме нови членове. Играта предлага неограничени възможности и може да заменим протогониста с всеки един персонаж от стотици такива. Млади, стари, жени, мъже, с различна професия и цвят на кожата – всеки персонаж ще бъде уникален, със свой генерирани черти и поведение.

 

Официално трейлърче :

 

И по важното – цели 10 минути геймплей :

 

 

Видяното изглежда страхотно, може да придобием представа за всички аспекти от играта – геймплей, механики, оръжия, част от персонажите, начина на вербуване и разбира се –  историята и заобикалящата среда.

 

Премиерната дата е нмасрочена за 6-ти Март 2020-та година и идва за PS4, Xbox ONE и PC.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com