E3 2018 : От Bethesda обявиха The Elder Scrolls 6

За съжаление информацията е твърде постна, разполагаме само с едно кратко тизърче, не показващо кой знае какво, но хайпа е истински и важното е, че след години чакане The Elder Scrolls 6 се случва. Бомбата беше хвърлена в края на E3 пресконференцията на Bethesda,  и трябва да добавя, че ни дадоха да разберем, че ще се чака доста – някъде далеч във времето, след следващото поколение конзоли.

 

 

До сега The Elder Scrolls 6 се нареждаше някъде там, до игри, като Half Life 3 – демек с възможност никога да не се случат. Сега остава да се въоръжим с търпение и чинно да си изчакаме повече информация.

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
 1. Georgi 18.01.2020 | Отговор

  Интересно защо в наш онлайн магазин я има играта и то за 3те платформи. Чудя се и се чудя, пак на фона на никакви снимки на играта и само реклама, какво реално има в кутията! И най вече защото и по други страни никой не я е показал, след като изглежда вече излязла на пазара.

  • gataka 19.01.2020 | Отговор

   Често го правят 🙂

   Когато излезе играта, дори да е след години, ще я продават. И от сега слагат снимка и цена, така хората ще знаят, че като дойде момента, там ще се продавам. Прост рекламен трик.

   Те нямат повече инфромация, от тази, които ние имаме.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com