E3 2018 : The Awesome Adventures of Captain Spirit – епизодична драма от вселената на Life is Strange

The Awesome Adventures of Captain Spirit направи своя дебют снощи на пресконференцията на Microsoft и в последствие ни беше показана и в тази на Square Enix. Действието се развива в света на Life is Strange, ще има допирни точни с историята на споменатото и ако сме достатъчно наблюдателни, ще ни подскаже за събития предстоящи в Life is Strange 2. Изглежда нещо приятно, неангажиращо и най-важното – ще бъде изцяло безплатно. Идва на 26-ти Юни за PS4, Xbox ONE и PC.

 

 

Ще се предплатим в кожата на Chris, 10 годишно момче с огромно въображение и доста енергия. Историята започва в една Събора, когато се случва нещо чудновато и неестествено. За съжаление от Dontnod Entertainment за сега оставят основата на сюжета в тайна, но от видяното в трейлъра, може да предположим, че въображаемото се слива с реалността.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com