E3 2018 : Starfield – ново IP от Bethesda за следващото поколение конзоли

От Bethesda ни заляха с тонове информация на отминалата рано тази сутрин пресконференция, имаше много изненади, но едно нещо се отличи покрай до болка познатите ни поредици – обявяването на ново IP – Starfield. Това е прецедент и се случва за първи път от 25 години. Трябваше да го проверя, за да се уверя, и да, от Bethesda експлатират едни и същи заглавия вече четвърт век. Не че имам нещо против и реално ще бъда разочарован, ако периодично не излиза нов Doom или Wolfenstain, на които съм голям фен, но е редно да има и нещо ново.

Starfield все още се пази в тайна и освен краткото една минута тизърче, информация на практика липсва. Знаем ,че ще е е изцяло сингълплеур заглавие и, вероятно най-интересната част, се готви за следващото поколение конзоли, с други думи – PS5 и следващия Xbox.

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com