E3 2018 – график на пресконференциите и информация

Остават броени дни до старта на най-голямото геймърско събитие на планетата, а именно E3 – Electronic Entertainment Expo. И както винаги, най-интересната част не е самия евент, а предварителните пресконференции на гигантите в гейминг индустрията. Хайпа е огромен, течовете на информация също – очакват много лудници, обявяване на нови заглавия, геймплей кадри на вече чакани такива и вероятно много изненади, за които можем само да гадаем.

 

График на пресконференциите, часа е обърнат в наше време, възможно е да съм допуснал грешка и ако такава забележите – пишете в коментарите :

 

  • Electronic Arts – 9-ти Юни 21:00 наша време, (11:00 PT / 14:00 ET)
  • Microsoft – 10-ти Юни 23:00 часа наше време (13:00 PT / 16:00 PM ET)
  • Bethesda – 11-ти Юни в 4:30 сутринта наше време (10-ти Юни 18:30 PT / 21:30 ET)
  • Devolver Digital – 11-ти Юни в 6:00 наше време (10-ти Юни 20:00 PT / 23:00 ET)
  • Square Enix – 11-ти Юни 20:00 часа наше време (10:00 PT / 13:00 ET)
  • Ubisoft – 11-ти Юни 23:00 наше време (13:00 PT / 16:00 ET)
  • PC Gaming Show – 12-ти Юни в 1:00 наше време (11-ти Юни 15:00 PT / 18:00 ET)
  • Sony – 12-ти Юни 4:00 наше време (11-ти Юни 18:00 PT / 21:00 ET)
  • Nintendo – 12-ти Юни 19:00 наше време, 9 PT / 12:00 ET

 

Живото излъчване може да проследим на официалните канали на E3 :

 

Twitch

youtube.com

gaming.youtube.com

 

Пресконференцията на Microsoft тази година ще бъде нестандартна – главното шоу е преместено в Microsoft Theater – зала на компанията, която побира 7100 човека. Това означава, че шоуто ще бъде изнесено извън самото E3, причината – нуждата от по голяма площ за гости. Снимка на въпросното :

 

 

Нямам представа с какво биха ни хайпнали от Microsoft – рано е за нов хардуер, политиката вече е такава, че нови еклузивни заглавия няма. Вероятно някое мултиплатформено такова ще ни бъде представено премиерно на сцената, както миналата година стана с Assassin’s Creed Origin.

 

От друга страна Sony имат какво да покажат и хайпа там е истински. Очакват се нови ексклузивни заглавия, като от утре 6-ти Юни, компанията започва да представя по една нова игра на ден, включващи и VR такива, до 11-ти, когато е официалната пресконференция. Освен споменатото, ще чуем и ще видим за най-очакваните ексклузиви –  страхотно изглеждащия Spider-Man, Death Stranding и разбира се – The Last of US II. Само споменаването на последното вдига максимално хайпа и силно се надявам, първо да видим геймплей кадри в пълния им блясък, и второ – да бъде обявена официална дата. Вероятно ще има и изненади, за щастие не остава много.

 

Обявени игри, които може да очаква да видим по време на пресконференциите :

 

  • Anthem
  • Assassin’s Creed Odyssey
  • Battlefield V
  • Beyond Good and Evil 2
  • Call of Cthulhu
  • Call of Duty Black Ops 4
  • Death Stranding
  • The Division 2
  • Fallout 76
  • Fortnite
  • Ghost of Tsushima
  • Kingdom Hearts 3
  • The Last of Us Part II
  • Mega Man 11
  • Monster Hunter Generations Ultimate
  • Ooblets
  • Rage 2
  • Serious Sam 4: Planet Badass
  • Skull and Bones
  • Spider-Man
  • Starlink: Battle for Atlas
  • Strange Brigade
  • Super Smash Bros.
  • The Surge 2
  • Team Sonic Racing
  • Vampyr

 

Само 4 дни ни делят от старта, взимам си почивка и имам сериозното намерение да изгледам всичко. Само ако можеше пресконференцията на Sony да ни бъде в удобен час, щеше да е чудесно, но пълно щастие няма.

 

Хайпа е истински и аз нямам търпение.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Spewn! 07.06.2018 | Отговор

    Интересно ми е Коджима какво гениално нещо е измислил пак. Но най-чаканото в света на гейминга си остава TLOU 2.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]