E3 2018 : Battlefield V с ново трейлърче и … Battle Royale мод

И е време да научим повече за Battlefield V. С играта беше открита снощната пресконференция на EA, повече тук. Както от компанията го определят – има най-задълбочена и потапяща се атмосферата от поредицата,  Frostbite енджина е по силен от всякъде – всичко се чупи и роши, няма къща през която един танк да не може да мини или в общи линии – няма стена, която да не може да се бутне. Към това мога да добавя и пълна персонализация – самия войник, оръжия и дори превозните сред става.

 

Мултиплеър режима беше в основата на презентацията, официален трейлър :

 

 

За сингъл плеър кампанията ще чуем повече довечера, по време на пресконференцията на Microsoft, която започва в 23:00 часа. Ще ни бъде представен сегмент озаглавен Nordlys War Story.  Тизър за въпросното може да видим в края на горния трейлър.

 

От EA решиха да го подчертаят и да бетонират усещането, че се опитват да направят нещата както трябва, и както вече знаем  – Battlefield V няма да има микротранзакции, сезонни пропуски или каквито и да е други варианти да похарчим допълнителни средства за контент ! Всичко след закупуването на главната игра ще бъде безплатно – всяко допълнение, всяко DLC. Силно се надявам това да се превърне в честа практика и да не се връщаме в ерата на Battlefront II.

 

И за финал, голямата изненада – заглавието ще е поредното, което приютява нашумялия Battle Royale мод. Въпросното ще стане част от мултиплеър режима и е кръстено с краткото име „Royale“. Информацията е постна, споменава се само, че ще включва уникални за жанра елементи, които друга игра не е предлагала. Повече ще научим по късно през годината.

 

Battle Royale е вече на всякъде, освен че десетки или стотици нови заглавия почват да го предлагат, големите франчайза мигрират към него. Battlefield V е само поредното такова заглавие, това ще направят и Call of Duty, Dying Light, Paladins и има слухове за Red Dead Redemption 2.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com