Twin Mirror – ново IP и прихологически трилър от Dontnod Entertainment

От Bandai Namco Entertainment America представиха на света психологическия трилър Twin Mirror – ново IP разработвано от Dontnod Entertainment. Играта ни беше тизната още миналата година, но по това време с изключително ограничена информация, пoвече тук. Ще се потопим в ноар атмосфера и измисления град Basswood, USA, с обещания за една интересна наратив история. Официален трейлър :

 

 

В центъра събитията е главния протогонист Sam – 33 годишен разследващ журналист, който на скоро се е върнал в родния си град за да погребе приятел. След серия от събития, които не помни, се буди в хотелската си стая, с риза попита в кръв. От тук стартира нашата история и ще се опитаме да наредим пъзела и да разплетем една загадка.

 

Точната дата не е конкретизирана, знаем само, че ще излезе догодина. Ще поддържа стандартните 3 платформи – PS4, X1 и PC.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com