Възможно е Call of Duty: WWII да получи вересия за Nintedo Switch

Изглежда Nintendo Switch е на път да се сдобие с първата си версия на Call of Duty, а именно WWII. Въпросното за сега е само спекулация, но доста вероятна и интересна такава, за да я подмина. Вчера от Beenox намекнаха, че работят над нов проект свързан с CoD. Въпросното студио се е специализирало в портването на игри за по слаби платформи, като един от проектите им беше именно CoD Black OPS III за PS3 и Xbox 360. От Activision съвсем официално обявиха, че този път такъв порт няма да има (CoD : WWII за PS3 и Xbox 360) и логично остава един единствен избор – Nintendo Switch.

Междувременно някой е забеляза, че в официалния сайт на играта, се е завърнала опцията за свързване на Activision акаунт, с Nintendo акаунт. Опция, която отдавна беше премахната, поради простата причина, че от 2012 година за Nintendo конзола CoD игра не е излизала.

Nintendo Switch надмина всички очаквания, за сравнение за миналия месец е най-продаваната конзола, задминаваща дори и семейството на PlayStation 4 (fat/slim/pro). Съвсем логично е компаниите да започнат да портват големите си заглавия. Много е вероятно да чуем повече на предстоящото E3 изложение.

Written by: gataka

3 Comments Added

Join Discussion
 1. Йова 23.05.2017 | Отговор

  И да вземат да ззаредят малко бройки, че по коледа нищо няма да продадът.
  Стана като с xbone и ps4 за европа, преди 3 години. Месеци наред, чакане. Даже и хора, който бяха предплатили, чакаха по месец, след обещаната дата. Не си взех играта в началото на март, защото бях зает с работа. На 2 май, предплатих за конзола, която трябваше да дойде на 18 май, но уви, още я чакам.
  Надявам се, че ще излезе до 26ти. Тогава ще имам да играя Зелда и RIme.
  Радвам се, че има игри, като CoD, макар да не съм фен. Както казахте, затворен кръг, повече игри, поевче продажби, водещи до повече и по-добри игри.

 2. mitko2848 22.05.2017 | Отговор

  така е-отличните продажби на switch-а (въпреки високата цена за слабия хардуеър който предлага) водят до разработката на повече игри за него,което пък води до още по-големи продажби на конзолата:-).

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com