Ubisoft обявиха Assassin’s Creed Odyssey – повече на E3 2018

За съжаление от Ubisoft не успяха да ни шокират, слухове за въпросното се появиха още в Сряда и вероятно развалиха една добре замислена изненада за E3 2018. Притиснати от компанията се принудиха да обявят нещата официално и си имаме името на следващия Assassin’s Creed, а именно – Odyssey. Информацията идва от официалния туитър акаунт на Ubisoft с кратко тизърче :

 

 

Действието ще се развива в Древна Гърция и за съжаление официалната информация се изчерпва със споменатото, но разбира се, може да почерпим любопитни факти от неофициалната такава – играта ще е директно продължение на Assassin’s Creed Origins и действието ще се развива в същата времева линия. Ще ни бъдат представени нови герои, но не е изключено да срещнем под някаква форма старите протогонисти Bayek и Aya. За първи път в историята на франчайза ще бъде представена нова „дървесна“ система за диалози, тази информация идва от сайта kotaku.com и се базира на няколко източника, близки до проекта.

Новата тенденция е поредицата да забави темпото и подобно на Origin продълженията да излизат през две години, логично може да очакваме играта в края на 2019-та година. Ще научим повече на E3 пресконференцията на Ubisoft, която ще се проведе на 11-ти Юни в 23:00 часа наше време.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com