Anthem с ново трейлърче, геймплей кадри и дата на излизане

Снощи имахме възможност да се потопим с подробности в света на Anthem. Дългоочакваното ново IP от BioWare беше представено в пълния си блясък и дори получи официална дата на излизане – 22-ри Февруари 2019-та година. 

 

Cinematic трейлър с in-game кадри :

 

 

И най-важното, цели 6 минути неподправени геймплей кадри :

 

 

От всичко видяно, играта изглежда жестоко,  ще може да изследваме този нов Sci-Fi свят с до 3-ма приятеля. Ще управляваме Javelin екзо-костюми, даващи ни уникални умения, с опция за персонализиране – както козметично, така и технически. Обещанията са за една интересна история, която ще се създава и променя индивидуално и няма, както от самите създатели го описват, да има две еднакви пътешествия.

 

Предварителните продажби вече са стартирали и за всеки възползвал се, има предвидено VIP демо. Поддържаните платформи са 3 – PS4, X1 и PC.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com