Първи трейлър на CGI филм Resident Evil: Vendetta

2017 е силна година за феновете на едноименния франчайз. След огромния успех пожънат от играта Resident Evil 7: Biohazard и 6-ти я по ред пълнометражен филм – Resident Evil: The Final Chapter, и двете със световна премира преди броени седмици, от Capcom, в тясно сътрудничество с филмовото студио Marza Animation Planet, подготвят CGI анимация озаглавена Resident Evil: Vendetta (или Biohazard : Vendetta за Япония).

 

Това е третата по ред CGI филм, и както традицията повелява, е обвързан плътно с историята от игровата вселена. Сюжетната линия проследява събития между Resident Evil 6 и Resident Evil 7 и ще върне на екрана познати персонажи, като Leon Kennedy, Chris Redfield и Rebecca Chambers. Първи официален треълър :

 

 

Очаква се да излезе през летния сезон на тази година.

 

 

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com