Нов модел PS3 – ultra Slim

От известно време се говори за подготовката на нов модел PS3  – по тънък, по малък и по лек. Вече има официална информация, оповестена на TGS 2012 днес.

Модела ще е 20% по малък и 25%  по лек от сегашния Slim модел. Ще има две разновидности – с 250GB и 500 GB хард диск.

Модела се очаква да излезе на пазара 25-ти септември (след 1 седмица). Цената в Щатите ще е 269 USD. Първия бъндел ще включва 250GB-товия модел и игрите UNCHARTED 3: Drake’s Deception: Game of the Year Edition и  DUST 514. Самата игра   UNCHARTED 3: Drake’s Deception: Game of the Year Editio (това е преиздаване) ще излезе отделно по същото време, като ще включва в себе си 12 нови карти за мултиплеяр, над 40 скина в мултиплеяр, 4 Co-Op приключения и Shade Survival мод. Цената и ще е 39.99$.

 Втория модел с 500GB ще е в на пазара в лимитирана серия на 30-ти Октомври, не случайно съвпадащо се с излизането на играта Assassin’s Creed III.

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com