За забавянето на игрите …

Забавянето на AAA заглавията почна да се случва толкова честно, че вероятно трябва да спре, да ми прави впечатление. Споменатото си има плюсове и минуси. Човек си прави планове, знае, че следващия Uncharted излиза точно, когато е в отпуск и съвсем логично е калкулирал, че тази игра ще бъде превъртяна със сериозното участие на няколко бири и две/три  големи пици, през няколко то свободни дни. Играта е заплатена, плановете са направени … и о виж, играта е забавена.

 

Светли примери, за които се сещам  :

 

 

Макар  споменатото да причинява неудобства, да разваля планове и със сигурност да изнервя хората, заплатили за играта предварително, е по добре от алтернативата  Историята е пълна и с такива примери, като Assassin’s Creed: Unity, която след излизането си срина акциите на Ubisoft с цели 10% и Batman: Arkham Knight, заради която бяха внесени промени в законите за дигиталните продукти , в някой държави. Игри, които за да спазят обещаните срокове, излизат незавършени, проблемни и с очакването всичко да се оправи с бъдещи ъпдейти и фиксове.

 

Пълно шастие няма и това, което искам да кажа е, че една забавена игра е много по добре, от колкото една бъгава такава.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com