Zombies in Spaceland – зомби мода на Call of Duty Infinite Warfare

Традицията повелява всяко Call of Duty да си има зомби мод и Infinite Warfare няма да прави изключение. Съвсем не изненадващо от Activision избраха Gamescom събитието да ни представят споменатото и мога да кажа, че co-op кампанията никога не е изглеждала по шантаво :

 

 

Мода е озаглавен Zombies in Spaceland и ще разказва историята на 4-ма актьори озовали се в увеселителен парк, който може да предположим , че се казва Spaceland. Противно на действието в основната кампания, тук ще се върнем на зад във времето, през 80-те години, което е един голям плюс и летящи зомбита в открития космос вероятно щяха да са последната капка в препълнената чаша. Всичко е доста изпипано и в духа на това отминало време – саундрака, дрехите , декорите, оръжията и дори … David Hasselhoff. Актьора ще озвучава персонажа Spaceland DJ, който ще бъде в помощ на играча по време на мини мисиите.

Call of Duty Infinite Warfare ще остави нещо в историята и за съжаление, както е тръгнало, то няма да е позитивно. Играта получи широк негативен отзвук, моето мнение по въпроса може да прочетете тук. Zombies in Spaceland изглежда забавен, какъвто трябва да е – нещо неангажиращо, шантаво и същевременно интересно, но не е достатъчен за да спаси положението.

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com