Безплатните игри за абонатите на PS Plus и Xbox Live през месец Юли

Обединяват двата списъка в една тема, доста се забавих с въпросното и вероятно, всеки интересувал се, вече се е информирал от другаде. Но така или иначе – списъка с бонус игрите за месец Юли, за абонатите на двете конкурентни платформи – PlayStation Plus и Xbox Live :

 

Playstation Plus :

 

официално трейлърче :

 

 

Списъка е доста приятен и собствениците на PS4 ще получат две жестоки игри, начело с ексклузивната класика Heavy Rain, последвана от доста приятно изглеждащото RPG Absolver. В допълнение, обявено още на E3 миналия месец, Call of Duty Black OPS III все още е безплатна и за всеки изпуснал, има време да я изтегли. Пълен списък 

 

PlayStation 4

 

Heavy Rain :

 

 

Едно страхотно заглавие, ексклузив за PlayStation платформата, създадена от ветераните Quantic Dream. Представлява интерактивна драма, която лесно може да потопи всеки в една страхотна атмосфера на мистерия и екшън. Включива много новаторски подходи, запазена марка на споменатото студио, създали един изцяло нов жанр. Изключително увлекателна история и персонажи, за които лесно ни е грижа. Препоръчвам я гореща, на всеки, който не я е играл.

 

Absolver :

 

 

Не съм запознат, но изглежда приятно. Идва от инди студиото Sloclap, създадено от бивши служители на Ubisoft. Представлява RPG с отворен свят, със специална и уникална бойна система, която разчита на силна персонализация.

 

Space Overlords (крос покупка с PS Vita) :

 

 

Инди игричка, крос бай с PS Vita, което означава, че я получаваме и за двете платформи.

 

Call of Duty: Black Ops III :

 

 

Надали има нужда от представяне – една от най-популярните поредици в глобален мащаб. Играта е бонус към абонамента и може да бъде заявена в кратък период от време Идва със специален за случая DLC пакет, озаглавен Back in Black, включващ ремастър версии на 4 класически карти – Slums, Jungle, Firing Range, и Summit.

 

PlayStation 3 :

 

Rayman 3 HD :

 

 

Extreme Exorcism :

 

 

PlayStation Vita :

 

Space Overlords (крос покупка с PS4) :

 

 

Zero Escape: Zero Time Dilemma

 

 

Xbox Live

 

Официален трейлър :

 

 

Това със сигурност не е най-силния месец, за съжаление собствениците на  Xbox ONE получават само инди игрички. За щастие тези, за Xbox 360, са на ниво и имаме две страхотни класики от отминалото поколение, което може да играем на Xbox ONE.

 

Xbox ONE :

 

Assault Android Cactus – свободна за сваляне от 1-ви до 31-ви Юли :

 

 

 

Death Squared – свободна за сваляне от 16-ти Юли до 15-ти Август :

 

 

Xbox 360 (обратно съвместими с Xbox ONE) :

 

Virtua Fighter 5 Final Showdown – свободна за сваляне от 1-ви до 15-ти Юли :

 

 

Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction – своодна за сваляне от 16-ти до 31-ви Юли :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com