World of Tanks идва за PS4 без нуждата PS Plus

World of Tanks най-сетне е достъпна и за собствениците на PS4, с цяла една година закъснение след версията за Xbox ONЕ. Изключително изненадващо, в добрия смисъл, играта не изисква PS Plus абонамент и може да се изтегли и играе абсолютно безплатно по всяко време, без ограничение. За сравнение, ако нещо не се е променило, версиите за Xbox 360 и Xbox ONE изискват заплатен Xbox Live абонамент.

За незапознатите, ако има такива, World of Tanks е третото най-играно безплатно mmo в света, изпреварвано само от League of Legends и от Dota 2. Според статистика от края на 2014-та година, играта има над 100 милиона регистрирани потребители и рекорда за най-много играчи се държи от руския сървър с 1.11 милиона потребителя едновременно. Повече от година по късно, след излизането на на Xbox ONE И PS4 версиите, вероятно числата са дори по внушителни.

Официален лънч трейлър :

PS4 вверсията включва 3 нации- Съединените Американски Щати, Германия и СССР, избор между повече от 130 танка, десетки карти, тренинг мод за новите играчи „Proving Grounds“ и разбира се масивен онлайн такъв с възможност за съревнование между два отбора с по 15 играча.

По време на игра се трупат различни бонуси, експириънс и in-game валута, с която може да се закупуват ъпгрейди и допълнителни екстри за танковете. Разбира се, нядали е изненада, всичко споменато може да бъде закупувано и с истински пари, естествено, само за тези, които имат такова желание.

Няколко официални скриншота :

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Joro 27.01.2016 | Отговор

    Не си съвсем прав . Предимството ,за разлика от други подобни игри ,не е за сметка на противниците ти . Купуваш си танк за твой личен кеф . Аз имам акаунт с почти 40 000 битки в ПС версията и една камара премиум танкове ,да не кажа че почти всички излезнали към момента .Имам близо 60 танка от които около 25 десетки .Предимството на премиум танка е тренирането на екипаж ,което е много важно и трупането на пари в играта ,има и други ,но това са основните.Премиум танка не се различава от другите танкове за теб като противник,той си дава предимство ,изразено в това ,което написах по-горе . Колко пари ще вземе от битка този с премиум танка ,теб по никакъв начин не те грее .Има такива скапани премиум танкове ,че чак ме е яд че съм давал пари за тях
    Това ,че ти ги цепиш с панцера ,който е 5 тир срещу тигъра който е 7 и не е премиум танк а можеш да си го купиш със сребро в играта е нормално да те пребива с един удар . Ти имаш в най добрия случай 500 кръв срещу 1400 на тигъра.Трябват му преко сили 3 снаряда и това е ако случайно ти прави минимума на оръдието ,иначе и с два става ,зарежда си на около 7 сек ,значи за 14 сек си се изпарил :)Изправи се срещу тигъра с подобен танк или танк дестройер и друга песен ще запееш . Просто като си с петица срещу седмица не му се набивай на първа линия 🙂

    Някой ,ако иска да ме добави да направим некое взводче joroAVTeam ми е ника ,само да пише ,че е за танковете ,че не приемам рекуест от всеки .

  2. Spewn! 25.01.2016 | Отговор

    Какъв е смисъла на тия безплатни игри, като в тях има доста хора, които с реална валута си закупуват всевъзможни екстри, които им дават доста голямо предимство? Аз като съм с Панцера ги целя по 100 пъти да умрат, а ония с Тигъра, броните, бойният арсенал и всевъзможните ъпгрейди ме убива с един точен изстрел.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com