Турнир по Fifa 17 за PS4 в клуб Spider – София, Младост 3

Моите приятели от клуб Spider организират поредния турниче по Fifa 17 за PS4, което ще се проведе на 29-Април (Събота). Клубчето се намира в квартал Младост 3, блок 342, телефон за въпроси – 0878894772. Записването вече е започнало, от вчера 22-ри Април и ще продължи до последния ден, няма ограничение, всеки може да се запише.

 

Входа този път ще е 10 лева, наградния фонд започва от гарантираните 200 лева и ще наресне, в зависимост от записаните играчи.

 

Залата разполага с 6 FullHD телевизора, 6 конзоли, 12 джойстика. Към последните турниири имаше голям интерес, но бяха с по малък вход (и награден фонд разбира се) и ако към този също има такъв интерес, ще бъдат добавени допълнителни конзоли и телевизори.

 

Малко снимки от последния провел се турнир :

 

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com