This War of Mine: The Little Ones дебютира за PS4 и Xbox ONE

This War of Mine: The Little Ones е страхотна инди игричка, разработена от 11 bit studios. и базирана на (инди) хита от 2014-та година, обрал десетки награди на критиците,  This War of Mine. В този случай перспективата ще е различна, и ще погледнем през очите на най-малките. Ще се озовем в средата на окупиран град, като предводители на малка група оцелели възрастни и деца, с единствената цел да ги преведем живи през ада на войната. Играта ще изисква от нас голяма доза стратегическа мисъл и обещава доста сериозна и може да се досетим, дълбока и тъжна история.

Официален стартов трейлър :


 

This War of Mine: The Little Ones дебютира от днес 29-ти Януари за PS4 и Xbox ONE и може да бъде закупена дигитална за сумата от 29USD.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com