Star Wars Jedi: Fallen Order – сингълплеър заглавие от Respawn Entertainment

Star Wars Jedi: Fallen Order – това е следващата игра от едноименната сага под шапката на EA и разработвана от Respawn Entertainment. Бомбата беше хвърлена снощи, по вероятно най-нестандартния и несполучлив начин в историята на гейминга. Не ни беше представено нито едно видео клипче, трейлърче или дори скриншотче. Но пък имаме малко повече информация – действието ще се развива между епизод III и IV от филмовата поредица, когато джадаите са издирвани и избивани, или както феновете го наричат – тъмния период. Но най-важното – ще бъде сингъл плеър заглавие !

За играта знаем от 2016-та година, когато на Star Wars Day беше обявено, че студиото (Respawn) работи по въпросното. Това е доста време, за което всичко се пази (и дори продължва) в пълна тайна. Аз мога да направя едно смело предположение и познавайки EA, смятам, че проекта е бил пренасочен към мултиплеър режим или друг начин за експлоатация на микротранзакции. Това вече не е на дневен ред и след събитията придружили Battlefront II, силно се избягва. Това би наложила промяна и връщане на играта за преструкториране.

За съжаление премиерната дата е насрочена за зимните празници през 2019-та година и вероятно ще мине доста време, докато чуем за нея отново.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com