Списък на всички оптимизирани за PlayStation 4 Pro игри в деня на излизането

Списъка е официален и е разпространен от Sony. Включва 44 игри, които ще получат оптимизация за новия модел PlayStation 4 PRO в деня на неговото излизане, което ще се случи след точно седмица, на 10-ти Ноември :

 

 

В рамките на следващите два месеца се очаква над 45 игри да получат въпросното, някой от тях са :

 

Игри, които ще получат оптимизация в началото на 2017-та :

 

Изтчник : blog.eu.playstation.com

Written by: gataka

6 коментара Added

Join Discussion
 1. Yavor 05.11.2016 | Отговор

  Ако са закупени дигитално на обикновенно пс4, при смяна на конзолата с пс4 про, може ли да се използват отново на новата конзола с по добра графика или трябва да се закупят пак

 2. a4&k0 06.11.2016 | Отговор

  с моят акаунт може ли да играя на PS4 и PS4 Pro едновременно? ще ме баннат ли, ако продължа да „използвам“ пралелно 1 акаунт на 2 конзоли?

  • gataka 08.11.2016 | Отговор

   Здравей,

   не няма да те банат. Но системата няма да позволи едновременно да си логнат с два PSN акаунта, кгоато се логнеш на едната конзола, ще те изхвърли от другата.

 3. LPC 26.11.2016 | Отговор

  Гатака много ти благодаря за съвета, който ми даде, да изчакам да излезе ps4 pro, защото още нямах ps4. От няколко дена го имам и съм много доволен!

Leave Your Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]