От Sony подготвят ъпдейтнат модел PlayStation VR

От Sony подготвят нов, подобрен модел PlayStation VR. Точния номер на модела е CUH – ZVR2 и ще замени досегашния CUH – ZVR1. Промените не са радикални и в техническите характеристики няма подобрения, всеки закупил на скоро PS VR, може да бъде спокоен, че възможностите им не се различават. При самия хедсет ще има възможност за закачане на слушалки, които ще се включват директно в процесорния юнит, кабелите търпят промяна в разположението си и дебелината. Втората и най-важна разлика е удобството HDR да бъде поддържано от процесорения юнит, с други думи, вече няма да е нужно да разскачаме всички кабели от конзолата, за да превключим на HDR.

Цената ще остане непроменена, не е обявено кога нвояи модел ще стигне до търговските мрежи, но е много вероятно това да е преди зимните празници.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com