Sony обявиха 10 милиона продадени PS4 конзоли

Sony със сигурност са номер 1 и с лекота отвяват конкуренцията си. На GamesCOM изложението, от Sony официално обявиха, че са продадени 10 милиона PS4 конзоли по цял свят. Това е реална бройка, продадени конзоли на крайни клиенти. За сравнение от Microsoft крият бройката продадени Xbox ONE конзоли на крайни клиенти и обявяват само продадените конзоли на продавачите на дребно. Предполага се, че продадените реални бройки на Xbox ONE са между 4 и 5 милиона, което е едва на половина, от продадените PS4 конзоли.

 

Освен продадените конзоли от Sony държат и рекорда за продадени игри на физически носители за PS4. Без съмнение пазара на новото поколение конзоли се доминира от Sony и PS4.

 

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com