Sony готвят нов PS4 проект/ексклузив – Days Gone

Преди години единствения начин да разберем за някоя игра, беше компанията да я обяви. В последствие се появиха изтичания на информация, на картинки и постепенно, тенденция стана за играта да се чуе неофициално, преди да бъде обявена.

Е достигнахме следващия етап, изглежда е достатъчно дадена компанията да измисли име за играта, и това вече е общодостъпен факт. На 28-ми Декември Sony е регистрирала като запазена марка името на еклузив озаглавен „Days Gone“. Запазената марка е регистрирана под Class 9 и Class 41, от което следва, че става дума за игра, включваща мултиплеър.

Обикновено големите изненади и обявявания се пазят за месеците Април и Май, но ако имаме късмет след многобройни запитвания към Sony относно името на играта, може да чуем официален отговор по рано.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com