Rockstar тизна възможно продължение на Red Dead

От Rockstar са преобърнали интернет пространството на горе с главата. Връщам се от работа, пускам си компютъра и от екрана ме зашлевява горната картинка, култовото лого на червен фон. Всеки играл Red Dead Redemption ще направи асоциацията. Студиото се е постарало да постави въпросното на централно място – туитър, фейсбук и oфициалния си сайт :

 

twitter.com

facebook.com

rockstargames.com

 

Може да предположим, че следва обявяването на продължение на Red Dead (Redemption). Което звучи като един доста логичен ход. Последната игра на студиото – култовата GTA 5, вече направи цели 3 години и вероятно изцеди всичко, което е възможно – като DLC_та, ъпдейти, портове и други. Съвсем естествено е Rockstar да се подготвят за едно ново заглавие, а какво би било по на място, от продължение на втората им най-хайпвана поредица, а именно Red Dead.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com