Ratchet & Clank: Rift Apart с 7 минути геймплей кадри – PlayStation 5 в пълния му блясък

Време е да изплакнем очи с цели 7 минути неподправени геймплей кадри на Ratchet & Clank: Rift Apart. Видеото беше споделено в края на Gamescom: Opening Night Live 2020 и ни дава представа за две неща – първо, какво ни очаква от невероятно изглеждащата игричка и второ – визуална презентация, на какво е способен PlayStation 5. И двете не разочароват !

Ratchet & Clank: Rift Apart изглежда жестоко, графичното преимущество, сравнено с предходната част, е значително. Честно казано, повече прилича на високобюджетен CGI филм на голямо студио, от колкото на игра. Всички елементи от заобикалящата среда изглеждат безупречно, изпъква и радват окото – анимации, движения, противници и детайлите на персонажите – истинско визуално пиршество.

В допълнение, видеото стартира още от основното меню и нагледно може да видим, какво се крие зад безумно бързия трансфер на данни при PS5 – лолдинг екрани няма и натискайки старт, директно от менюто без прекъсване ни въвежда в геймплея. 

 

 

Ще има два видео режима – 4K на 30 кадъра в секунда и втори такъв – на 60 кадъра с по ниска резолюция, като конкретика все още не е дадена. Също така е обещано, че ще придружи PlayStation 5 на премиерната дата. 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com