Неофициална демонстрация на бързото зареждане и лолдинг на PlayStation 5 игра

Видеото е неофициално и на теория – не трябва да съществува. На практика обаче, някой youtuber или медиен партньор не си е спазил договора със Sony и е разпространил неофициални кадри, които демонстрират колко бързо зарежда Marvel’s Spider-Man: Miles Morales на PlayStation 5 конзола. Това действие най-вероятно ще струва договора и добрите взаимоотношения на автора с японския гигант, но това е друга тема.

Видеото е кратко, но много показателно. Имаме обещание за мигновенo и светкавични зареждане на новите игри, но ни беше дадено да разберем, че оптимизацията и споменатата скорост, ще варират в различните заглавия – от абсолютно незабележимо зареждане, до такова, което трае едно мигване.

Случая с Marvel’s Spider-Man: Miles Morales е точно такъв и зареждането в самата игра трае … приблизително 2 секунди : 

От горните кадри можем да засечем :

 

  • Времето, през което зарежда играта от менюто – приблизително 5 секунди
  • Времето, нужно да се зареди сейв в самата игра – 2 секунди

 

Второто е по важно и най-вероятно всеки фаст травъл, рестарт на ниво или просто лолдване на сейв ще отнема по малко от 2 секунди. Доста е приятно да се види в действие и само за едно сравнение, същото действие при PS4 отнема … около 16 секунди.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com