Малко неофициална информация за следващия PS4 ъпдейт – 5.0

Вчера в сайта www.eurogamer.net беше разпространена информация за новите функции в следващия PS4 ъпдейт – версия 5. Въпросното е на базата на официалния чейнджлог, с уговорката, че вероятно е непълен и/или в последствие ще бъдат прибавени още функции. Всичко по важно :

 

 • Стримването в Twitch вече ще е възможно на 1080p и 60 кадъра в секунда при PS4 Pro
 • Нова система за последване – позволява следване на дейността на даден играч. Предвидена е и опция за блокиране, ако не искаме това да е възможно.
 • В Quick менюто вече ще е видима информация за скоростта на качване и сваляне.
 • Промяна в менажирането на SUB (детски) акаунти, с нови инструменти и опции с отдалечен достъп

 

Най-важната промяна вероятно е последната – нововъведението дава голяма свобода на родителите да следят и контролират активността на децата си. С отдалечен достъп от персонален компютър или смартфон могат да променят позволения контент и дали да се ползва PSN.

 

Очаква се ъпдейта да стартира с бета версия до няколко дни.

Written by: gataka

3 Comments Added

Join Discussion
 1. DM26 12.08.2017 | Отговор

  Няма да е зле най- накрая да има поддръжка на HBO GO и в Европа.

 2. Митко 11.08.2017 | Отговор

  Аз също съм съгласен с теб, Xakepa. То даже реално Plex не използва баш мощта на конзолата, а сървъра върши по-голямата работа. Аз също чакам поне поддръжка на x265. Но да видим : ) Може и да се сетят в някакъв по-следващ момент в годината 🙂

 3. Xakepa 10.08.2017 | Отговор

  Добавените функции не са зле, но не е зле да помислят малко да вкарат повечко програми в стора.Сегашните не стига, че са малко, а и половината неизползваеми без да плащаш.Ще е добре да добавят идруг плейър за филми/клипове/песни, програмка за времето с прогнози, някой друг редактор за снимки и друг за мултимедия, някоя програмка за онлайн филми/телевизия/радио.Изобщо има много неща, които ги няма.
  В момента добре, че е Plex иначе освен да се играе на тая конзола друго не виждам какво и понеже знам, че някои хора ще кажат „Нали е игрална конзола, какво друго да се прави?!“ ще кажа „Това, че е такава не означава, че трябва само това да се прави.Вземете пример от Xbox One в това отношение“

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com