Бета тест на следващия значим PlayStation 4 ъпдейт – версия 5.0

Макар PlayStation 4  периодично да се обновява, рядко са тези ъпдейти, които водят видими промени. Последния значим такъв беше през Март месец, когато версия 4.50 ни донесе съвместимост с външен хард диск и бустмод (повече тук). Изглежда е време за следващия подобен ъпдейт и от Sony вече набират бета тестери.  Версията е 5.0 и всеки имащ желание може да кандидатства на следния адрес : beta.software.eu.playstation.com 

Много от сегашните функции на конзолата бяха добавени с ъпдейти, като – 3D блурей, поддръжка на HDR, музикален плеър, споменатото ползване на външен хард диск и други. Има още какво да се желае, аз лично бих искал да видя една обратна съвместимост, но това сигурно граничи с научна фантастика. Какво ще ни предложи новия ъпдейт за сега се пази в тайна и ще разберем, когато започне бета теста в средата на следващия месец.

Written by: gataka

4 Comments Added

Join Discussion
  1. Иван 20.07.2017 | Отговор

    Това с външния хард нещо не се получава при мен. С какви характеристики трябва да е харда?

    • gataka 21.07.2017 | Отговор

      Не мисля, че има значение. Само трбева да е на USB. Влез в Settings и в настройкие на паметта, да избереш да се ползва външното устройство.

    • При Xbox One за външния хард има изискване да задължително на USB 3.0 и да е с капацитет минимум 256 GB. Възможно е и при Плейстейшъна да е нещо подобно.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com