PS4 remote play за персонален компютър

За наше щастие, някой е отделил цяла година от живота си, за да разработи PS4 Remote Play приложение за Windows. За незапознатите, това е функция с която може да се управлява PS4 конзола от разстояние, с друго устройство, да се играят игри и всичко друго, което самата конзола позволява. Официално функцията е достъпна единствено и само за Sony устройства – PS Vita и Sony Xperia телефони и таблети.

Въпросното „неофициално“ приложението все още не е пуснато за разпространение, и тук за голямо съжаление, за разлика от възможно всички други любителски инструменти и приложения за PS3 и PS4, ще бъде платено. Цената не е известна, но вероятно ще е нещо символично. Приложението изглежда изключително професионално направено, сглобено с всички нужни функции – възможност за ползване на клавиатура, мишка, джойстик ; динамични котроли опция за изграждане на профили ; хардуерно ускорение, V-Sync и други.

Видео показващо приложението в действие :

 

Програмата е дело на програмист с инициали Twisted, повече информация може да намерите на официалния му блог : tmacdev.com

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com