PS4 ъпдейт 6.50 влиза в бета стадий

За ъпдейта се чу преди два дни, когато от Sony разпратиха информацията в имейл до подбрани потребители. Версията е 6.50 и не включва нови функции или нововъведения, освен две почти не значителни промени. Предполага се, че запушва дупка в защитата, за която хакерска група твърди, че използва за експлоит на версия 6.02, 6.10 и 6.20. Това би обяснило и нуждата от бета тест, цитат на официалните промени :

 • Вече може да избирате 720p, когато използвате Niconico Live. Тази услуга е налична само в определени държави и територии.
 • Вече може да смените подредбата на бутоните, за да изпълнявате функцията „Enter“ с „О“ вместо с „X“. Това може да бъде сменено от менюто в [Settings] > [System] и е достъпно само за определени държави и региони.

Ако последното ви се струва странно и ненужно – в азиатските региони е прието, да се потвърждава с „O“ и да се отказва с „X“. В Европа го правим точно по обратния начин и е прекалено объркващо, когато по някаква причина някой премине от един регион на друг. Въпросната е желана още от ерата на PlayStation 2 и е срамота, че чак сега някой се сеща да я въведе.

Снимка на официалния имейл :

Written by: gataka

3 Comments Added

Join Discussion
 1. dennis 04.02.2019 | Отговор

  ама вие верно ли си хаквате пс4-те бре , вие сте луди недей те се излага бе деца такива

 2. Дениз 04.02.2019 | Отговор

  Време е да видим нов ХАК, че ПРО-то стои неизползваемо тъй като съм го оставил на версия 6.00

 3. Spewn! 04.02.2019 | Отговор

  Георги, вярна ли е информацията за „дупката“ и има ли нещо реално работещо?

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com