PS4 е номер 1 с 18.5 милиона продажби

PS4 продължава да е най-продаваната конзола, продажбите не само не стихват, но се увеличават драстично. През празничния период Sony са продали рекордните 4.1 милиона PS4 конзоли. Като включим тази бройка в общия сбор, по цял свят до сега , за година и 3 месеца, са продадени общо 18.5 милиона конзоли. Броя на PS Plus абонатите е почти 11 милиона.

 

PS4 остава най-продаваната конзола  и като се има на предвид, че статистиката е за период не по дълъг от година и половина, успеха е зашеметяващ.

Written by: gataka

3 Comments Added

Join Discussion
  1. Мисля , че колкото и скъпа да е конзолата си заслужава парите и от сега нататък започвам да събирам пари за PS4 от ТехноМаркет.Мисля че графиката достига нивото на PC а и излизат страхотни заглавия , които да се играят с кеф 😉

  2. Избиха рибата. Хората знаят как да правят конзоли. Както Мерцедес знаят да правят автомобили.

  3. a4ik0 08.01.2015 | Отговор

    по-вървежна е от баба си ps2. с това темпо ще счупи рекорда й от 155 милиона продажби за < 10г.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com