Бонус игрите за PS Plus и Xbox Live за месец Април

Днес сме първи април и не на шега е време, да се подготвим за новата доза бонус игри. Събирам двете услуги в еднa тема, някой от игрите за Xbox са вече достъпни, тези за PlayStation 4 ще са налични от утре – 2-ри Април, както повелява – първия вторник от месеца.

PS Plus слугата прекрати поддръжката за PlayStation 3 и PS Vita, Април е втория месец, от както въпросното е в сила, и очакванията са услугата да вдигне качеството си, съсредоточавайки се само над една единствена платформа.

 

PS Plus игрите за PlayStation 4 :

 

Conan Exiles :

 

 

Доста приятна игричка и популярна такава. Версията за PS4 излиза преди година. Определена е, като сървайвъл . Ще се пренесем в света на Конан Варварина, в един отворен свят, гъмжащ от опасности и разнообразни чудовища. Ще събираме различни оръжия, артефакти, ще оцеляваме, в което включва да се храним, спим и всичко друго, което се очаква от един добър наследник на жанра.

 

The Surge

 

 

Едно страхотно залавие – must have за всеки фен на RPG игрите. Със страхотна графика и интересна история, ще ни пренесе в нестандартно за жанра място – открития космос. Играта предлага доста познати от Souls игрите похвати и често дори е определяна от фенoвете именно, като Dark Souls в Космоса. 

 

Официален трейлър :

 

 

Xbox Gold игрите за Xbox ONE : 

 

The Technomancer – свободна за сваляне от 1-ви до 31-ви Април :

 

 

Outcast: Second Contact – свободна за сваляне от 16-ти Април до 15-ти Май :

 

 

Xbox Gold игрите за Xbox 360 (обратно съвместими с Xbox ONE) :

 

Star Wars Battlefront II – свободна за сваляне от 1-ви до 15-ти Април :

 

 

Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 – свободна за сваляне от 16-ти до 31-ви Април :

 

 

Официален трейлър :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com