За поскъпването на PS Plus

Въпросното беше обявено на 28-ми Юли и вероятно всеки с действащ PSN акаунт вече е получил предупредителен имейл. PS Plus ще поскъпне с 20%, влизащо в сила от 31-ви Август. Включва и трите типа абонамент – месечен, тримесечен и годишен. Ще прикрепя официалния имейл с пълната информация, в превод, на края на статията.

Макар на пръв поглед да изглежда неприятно и да ни накара да се бръкнем малко повече, аз смятам, че нещата се случват за добро. През всичките тези години безплатния контент, който съпътства услугата, търпеше огромни критики, няма да забравя дългите агонизиращи месеци, в които получавахме единствено и само доста съмнителни инди игри, и ако имаше едно свястно заглавие, беше такова, което спокойно можехме да го играем и на мобилния си телефон, или в броузъра на един офис компютър например (като конкретно BroForce).

В последните три месеца се усети голяма промяна, получихме страхотни AAA заглавия и дори ексклузиви, изброявам – Killing Floor 2, Life is Strange, Game Of Throne, Until Dawn, Just Cause 3 и стендалон DLC-то Assassin’s Creed IV : Freedom Cry. Зашеметяваща колекция от страхотен контент, който би зарадвал всеки.

Ако увеличението на услугата с 20% означава вдигане качеството на безплатния контент и всеки месец получаваме подобен на горния списък, аз с радост го приветствам. Такава промяна чакам от години и за 20% увеличение ми изглежда повече от разумно. Но ако от Sony само ни залъгват и отново ни върнат в „Инди ерата“ е възможно да предприема гладна стачка.

Вие какво мислите, струва ли ви се разумно увеличението, ако услугата се подобрява. Оставете едно коментарче.

 

PlayStation®Plus цените се променят | Преглед онлайн
 
 
Цените на PlayStation®Plus се променят
От 00:01 BST  на 31 Август 2017 ние променяме цената на PlayStation®Plus.

– Годишна, цената ще се промени от 99,00 BGN на 119,00 BGN за година.
– Тримесечие, цената ще се промени от 40,00 BGN на 50,00 BGN за тримесечие.
– Месечно, цената ще се промени от 14,00 BGN на 16,00 BGN за месец.

Какво означава това за Вас

Ние ще променим цената на PlayStation®Plus членството точно в 00:01 BST на 31-ви Август 2017-та г. Тъй като сте настоящ член, това означава, че всички последващи абонаменти, които може да закупите, след 31-ви Август 20-17-та година, ще се таксуват на новите цени. До 31-ви Август 2017-та година, вие може да закупите  PlayStation®Plus абонамент на сегашни цени, който ще се добави към сегашния ви абонаментен период.

 
Ако не искате да продължите с PlayStation®Plus

Ако искате да предотвратите удължаването на PlayStation®Plus членството на новата цена, вие ще трябва да го откажете – спрете „auto-renew“ опцията в настройките на вашия акаунт най-късно 48 след 31-ви Август. Тук ще намерите  напътствие как да откажете членството : PlayStation.com.

 
Допълнителна информация

Може да намерите полезна информация, на това как да спрете абонамента :тук.

Също може да използвате следните директни линкове към Вашата страничка за менажиране на акаунта, ако сте готови да реагирате веднага. Ще са ви нужни вашето PS ID и парола :

Проверете датата си за подновяване

Управлявайте автоматичното зареждане на средства

Добавете или изтрийте метод за заплащане

Откажете автоматичното подновяване

 
   
playstation.com

Written by: gataka

5 Comments Added

Join Discussion
 1. Alabala 04.08.2017 | Отговор

  Ако качеството на игрите се подобри – с 2 ръце съм ЗА. Да, вярно е, че не на всеки допадат всякакви игри, но е факт, че поне ще са такива, за които не можем да мрънкаме. Аз обаче смятам, че качеството на игрите няма да се промени и тенденцията в последните месеци ще се окаже кратък прецедент. От сони са наясно, че хората няма да спрат да плащат абонамента. Наясно са, че и по-високата цена няма да откаже кой знае колко хора. Очаквам още следващия месец да се върнат към игри, които могат да се играят на по-предно поколение конзоли. Дано да греша…

  • Alabala 04.08.2017 | Отговор

   Сетих се и друго – ако не се лъжа, преди около година цената на абонамента по подобен начин беше покачена зад океана(в Щатите), но по незнайни причини не засегна Европа. Мисълта ми е – това покачване на цената(мисля, че беше от $50 на $60 за годишен абонамент) промени ли по какъвто и да било начин качеството на услугата? Отговорът е ясен за всички, имайки предвит списъка с игри в последните 12 месеца. За мен игрите, които получаваме в последните 2 месеца са „прах в очите“ преди и най-вероятно малко след като вдигнат цената. След това – Back to normal.

 2. @4&k0 04.08.2017 | Отговор

  Какво са 120 лева – Една нова ААА игра.. Определено си заслужва абонамента за услугите които предлага цяла година

 3. Prometheus 04.08.2017 | Отговор

  И аз съм на мнението, че ако продължават с такива заглавия е приемливо да вдигнат цената. Обаче коментара на Spewn! също има логика. В смисал, колкото и да са ААА игрите не всеки ще им е фен. Може би трябва да си направят няколко вида абонаменти или поне 2 единият да е само, колкото за онлайн мултиплеър и един за всичко останало.

 4. Spewn! 04.08.2017 | Отговор

  Започват да се самозабравят. Плюса се плаща заради мултито, а не заради безплатните игри. Никаква файда нямам от тия безплатни игри, при положение, че 99% от тях не са ми интересни и вероятно никога няма да ги играя.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com