PS Plus игрите за Юни месец – Virtua Fighter 5 и Star Wars: Squadrons

Поредният месец изтича и е време, да се подготвим за нова порция PS Plus игри. Отново са предвидени общи три заглавия, като за PlayStation 4 ще получим Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown и Star Wars: Squadrons. Последното е приятна изненада и освен че е част от популярния Sci-Fi франчайз, излезе не отдавна, преди малко повече от половин година; А за PlayStation 5 ще получим инди Co-Op игричката Operation: Tango.

 

Официално представяне :

 

 

Подробности :

 

Star Wars: Squadrons за PlayStation 4, с възможност за PS VR (обратно съвместима с PlayStation 5) :

 

 

Едно страхотно завръщане във вселената на Star Wars, но този път по един уникален и невиждан начин в игра – ще се превъплътим в ролята на пилот на „Squadrons“ космически кораб и ще се впуснем в епични космически битки. Ще видим познати локации, персонажи и космически кораби, всичко обвито в изключително увлекателен геймплей и страхотна графика.

И ако това не стига, имаме възможността, да изживеем споменато с … хедсет за виртуална среда.

 

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown за  PlayStation 4 (обратно съвместима с PlayStation 5) :

 

 

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown вдъхва нов живот на популярната класика 15 години по късни – един ремастър, който набра скорост и може да се похвали със страхотно комюнити и серия от e-sport турнири. Файтър игричка, която прилича много на Streath Fighter и Tekken. Страхотен вариант да прекараме няколко часа с компания и да премерим сили.

Отделно заглавието ще бъде включено и в PS NOW и по тази причина, безплатната версия за PS Plus абонатите, ще има удължен срок на сваляне до 2-ри Август.

 

Operation: Tango за PlayStation 5 :

 

Забавна инди игричка, направена, да се играе с компания. Предлага разнообразен и новаторски геймплей, който ще ни отведе на едно шпионско приключение – ще се превъплътим в ролята (по избор) на шпионин или агент. Всеки играч ще има има задачи, които ще трябва да комбинира с играта на другарчето си.

Игрите ще са налични от 1-ви Юни до 5-ти Юли, с изключение на Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown, която ще е с удължен период до 2-ри Август.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com