Destiny 2 и God of War 3 предвождат PS Plus игрите за месец Септември

За съжаление доста се забавих с описването на списъка, игрите излизат утре 03-ти Септември, но за всеки, който случайно още не е разбрал, от Sony са решили да ни поглезят с две жестоки AAA заглавия. Собствениците на PS4 ще получат пълната версия (разбира се без DLC пакети) на онлайн шутъра Destiny 2 и ремастър изданието на God of War 3. Едни страхотни попълнения в колекцията ни. Пълен списък :

 

PlayStation 4 :

 

God of War III Remastered :

 

 

Емблематичен ексклузив за PlayStation, превърнал се в култова класика. Преди новия God of War (2018), Кратос беше различен. Ще се потомип в гръцката митология и в царството на Хадес (царството на мътвите) в една мрачна и изпълнена с гняв атмосфера, водени едиснтвено и само от чувство за отмъщение. Страхотен Хак’н Слаш, препоръчвам го на всеки, който не го е играл.

 

 Destiny 2 :

 

 

Destiny 2 е изненада за мен. Играта излезе точно преди една година, все още е в своя пик и надали  някой е очаквал, че ще я получим безплатно. Едно изключително популярно MMO, което ще ни пренесе в един митичен фантастичен свят, с RPG елементи.

 

Here They Lie :

 

 

Играта е бонус за PS PLus абонатите вече втори месец. Приятно хорор заглавие, което може да се играе с хедсет за виртуална среда.

 

Knowledge is Power :

 

 

Бонус към услугата, от както се помня. Вероятно я получаваме за 6-ти (или дори повече) пореден път. Интерактивна игричка за PlayLink.

 

Another World – 20th Anniversary Edition (кросбай с PS3 и PS Vita ) :

 

 

QUBE Director’s Cut (кросбай с PS3) :

 

 

Foul Play (кросбай с PS Vita) :

 

 

PlayStation 3 :

 

Another World – 20th Anniversary Edition (кросбай с PS4 и PS Vita ) :

 

 

QUBE Director’s Cut (кросбай с PS4) :

 

 

PS Vita :

 

Another World – 20th Anniversary Edition (кросбай с PS4 и PS3) :

 

 

Foul Play (кросбай с PS4) :

 

 

Sparkle 2 :

 

 

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Two-nine 03.09.2018 | Отговор

    Ако сега активирам пс+ за месец ще мога ли да ги сваля destiny и god of war или трябва да съм абониран преди началото на месеца?

    • Mozez 03.09.2018 | Отговор

      Ще можеш. Но изтече ли ти абонамента, няма да можеш да ги играеш. Т.е. всеки път, когато ти се доиграят, трябва да си активираш абонамента ако е изтекъл.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com